Takziah... Mekanik dihempap bas meninggal dunia pagi tadi

Takziah... Mekanik dihempap bas meninggal dunia pagi tadi - Salam/Hi sahabat VHarian, Dalam video/artikel kali ini bertajuk Takziah... Mekanik dihempap bas meninggal dunia pagi tadi, kami telah menyediakan konten ini dengan baik untuk anda tonton atau baca dan ambil informasi melaluinya. Semoga isi perkongsian Info Semasa, yang kami kongsikan ini dapat anda fahami. Baiklah, selamat menonton/membaca artikel di bawah. Sekiranya tidak faham, boleh scroll ke bawah untuk terus lihat video/artikel berkenaan.

Tajuk : Takziah... Mekanik dihempap bas meninggal dunia pagi tadi
Link Artikel/Video : Takziah... Mekanik dihempap bas meninggal dunia pagi tadi

Baca juga


Takziah... Mekanik dihempap bas meninggal dunia pagi tadi

JERANTUT - Mekanik yang cedera parah di kepala akibat dihempap ketika menukar tayar bas pada Sabtu lalu dilaporkan meninggal dunia di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (Hoshah), Temerloh kira-kira pukul 5.11 pagi tadi.

Menurut sumber, mangsa, Abd. Rahman Ishak, 39, disahkan meninggal dunia selepas dua hari menerima rawatan di Hoshah.

Semasa kejadian Sabtu lalu, Abd. Rahman dihempap bas ketika memasang jek hidraulik untuk menukar tayar di sebuah bengkel di Jalan Kampung Temin, di sini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 9.30 pagi tu, Abd. Rahman diselamatkan oleh rakan sekerjanya yang menyedari kejadian tersebut.

Mangsa kemudiannya dikejarkan ke Hospital Jerantut untuk mendapatkan rawatan sebelum dirujuk ke Hoshah.

Sumber - K! ONLINE