Kenal Lelaki Ini? Mohon Hubungi Pihak Polis Sekarang!

Kenal Lelaki Ini? Mohon Hubungi Pihak Polis Sekarang! - Salam/Hi sahabat VHarian, Dalam video/artikel kali ini bertajuk Kenal Lelaki Ini? Mohon Hubungi Pihak Polis Sekarang!, kami telah menyediakan konten ini dengan baik untuk anda tonton atau baca dan ambil informasi melaluinya. Semoga isi perkongsian Info Semasa, yang kami kongsikan ini dapat anda fahami. Baiklah, selamat menonton/membaca artikel di bawah. Sekiranya tidak faham, boleh scroll ke bawah untuk terus lihat video/artikel berkenaan.

Tajuk : Kenal Lelaki Ini? Mohon Hubungi Pihak Polis Sekarang!
Link Artikel/Video : Kenal Lelaki Ini? Mohon Hubungi Pihak Polis Sekarang!

Baca juga


Kenal Lelaki Ini? Mohon Hubungi Pihak Polis Sekarang!

SIBU - Polis Sibu sedang mengesan seorang lelaki yang disyaki terlibat dalam kes pembunuhan seorang penjawat awam wanita di sebuah rumah sewa di Jalan Tiong Hua di sini semalam.

Ketua Polis Daerah Sibu, Asisten Komisioner Stanley Jonathan Ringgit berkata, pihaknya kini mengesan seorang lelaki bernama Philip Uja, 40, namun belum ada tangkapan dilakukan setakat ini.

Menurutnya, lelaki yang berasal dari Kanowit itu sedang diburu selepas pihaknya menerima maklumat daripada rakan-rakan mangsa mendakwa lelaki berkenaan ada berjumpa dengan simati sebelum ini.

"Tidak cukup dengan itu, lelaki terbabit juga dilihat ada datang ke kawasan rumah sewa mangsa pada malam 1 Ogos lalu.

"Buat masa ini, polis masih menyiasat hubungan antara mangsa dan lelaki terbabit, namun polis percaya mereka pernah berkenalan sebelum ini," katanya ketika dihubungi hari ini.

Mengulas lanjut, Stanley memberitahu, pihaknya masih menyiasat motif kes bunuh berkenaan memandangkan belum ada tangkapan dilakukan.

Katanya, polis turut menolak dakwaan mangsa telah dirogol sebelum dibunuh seperti seperti yang tular di dalam media sosial.

"Buat masa ini, kita (polis) masih menunggu laporan bedah siasat. Selepas kita menerima laporan lengkap barulah kita boleh mendedahkan punca kematian mangsa.

"Kita juga minta bantuan orang awam yang ada maklumat mengenai lelaki ini supaya menghubungi balai polis berhampiran untuk tindakan selanjutnya," katanya lagi.

Kosmo! semalam melaporkan seorang wanita ditemui mati dipercayai dibunuh dengan keadaan tangan dan kakinya diikat di tepi katil di dalam rumah sewanya di Jalan Tiong Hua, di sini.

Mayat mangsa, Nurnia Azalea Priscilla Edward, 26, ditemui oleh rakan sekerjanya yang pergi ke rumah berkenaan pada pukul 3 petang.

Berita terdahulu: 

Penjawat awam wanita ditemui mati dipercayai dibunuh


Sumber - K! ONLINE