(Video) 'Bagos ke buat anak orang macam ni?' - Netizen

(Video) 'Bagos ke buat anak orang macam ni?' - Netizen - Salam/Hi sahabat VHarian, Dalam video/artikel kali ini bertajuk (Video) 'Bagos ke buat anak orang macam ni?' - Netizen, kami telah menyediakan konten ini dengan baik untuk anda tonton atau baca dan ambil informasi melaluinya. Semoga isi perkongsian Info Masyarakat, Info Media Sosial, Info Viral, yang kami kongsikan ini dapat anda fahami. Baiklah, selamat menonton/membaca artikel di bawah. Sekiranya tidak faham, boleh scroll ke bawah untuk terus lihat video/artikel berkenaan.

Tajuk : (Video) 'Bagos ke buat anak orang macam ni?' - Netizen
Link Artikel/Video : (Video) 'Bagos ke buat anak orang macam ni?' - Netizen

Baca juga


(Video) 'Bagos ke buat anak orang macam ni?' - Netizen


Viral di media sosial klip video seorang pelajar lelaki ditampar dengan kuat mencetus pelbagai reaksi netizen. 

Klip video yang dimuat naik Natrah Elysa di Facebooknya semalam mendakwa, kejadian itu berlaku di sebuah sekolah di Klang, Selangor. 

"Bagos ke buat anak orang macam ni?" tulisnya dan video tersebut telah ditonton lebih dari 263,000 kali dan dikongsi lebih dari 4,300. 
Berdasarkan video berdurasi 15 saat itu, lelaki berbaju hitam meminta pelajar berkenaan berdiri tegak sebelum memintanya ke kiri sedikit demi sedikit. 

Secara tiba-tiba, lelaki berbaju putih terus menampar pipi kanan pelajar terbabit. 

Sementara itu netizen meluahkan rasa kekesalan perkara seperti ini sepatutnya tidak berlaku di sekolah dan ada cara lain untuk mendidik pelajar. 

Justeru netizen menggesa pihak berkuasa menyiasat kejadian itu dan mengambil tindakan sewajarnya. 

Kredit TR