Aik! MB makan mi segera ja ka?

Aik! MB makan mi segera ja ka? - Salam/Hi sahabat VHarian, Dalam video/artikel kali ini bertajuk Aik! MB makan mi segera ja ka?, kami telah menyediakan konten ini dengan baik untuk anda tonton atau baca dan ambil informasi melaluinya. Semoga isi perkongsian Info Media Sosial, Info Politik, Info Viral, yang kami kongsikan ini dapat anda fahami. Baiklah, selamat menonton/membaca artikel di bawah. Sekiranya tidak faham, boleh scroll ke bawah untuk terus lihat video/artikel berkenaan.

Tajuk : Aik! MB makan mi segera ja ka?
Link Artikel/Video : Aik! MB makan mi segera ja ka?

Baca juga


Aik! MB makan mi segera ja ka?

SHAH ALAM -  Status Menteri Besar, Amirudin Shari makan mi segera yang dimuat naik isterinya dalam akaun laman sosial sebentar tadi mengundang pelbagai reaksi netizen.

Ratusan emoji diterima selain komen diberikan netizen dan juga rakan dalam akaun laman sosial milik isteri pemimpin nombor satu Selangor itu.

Ramai yang menyatakan terliur selepas melihat gambar Amirudin menikmati mi segera dengan penuh berselera.

Menerusi status dimuat naik Masdiana Muhamad kira kira sejam lalu, beliau memaklumkan suaminya lapar dan terpaksa makan mi segera.

"Tetiba cik abg (abang) balik kata lapar tak makan lagi.Alahai, maggie asam laksa la jawabnya," katanya dalam status bergambar tersebut.

Netizen, Aznor Adam dalam nada berjenaka berkata, tidak pernah dalam sejarah menteri besar makan mi segera telur tak ada sayur.

"Aik....MB makan maggi ke....tak pernah dalam sejarah MB makan maggi tolo (telur) takde (tak ada) sayur," katanya menerusi ruangan komen.

Iramaya Ramlie pula berkata, Amirudin sibuk sampai terlupa makan.

"Busy (sibuk) lettew (la tu) smp (sampai) lupa makan...sekali sekala pekena maggi pun sodap (sedap)," katanya.

Roshaidi Hasmoni pula mendakwa mi segera sedap apatah lagi air tangan isteri.

"Alhamdulillah sedap tu puan Masdiana Muhamad, lagi-lagi air tangan isteri selera MB kita makan," katanya.

Sumber SH