Kenapa Sheila Rusly Tidak Lakukan Penggambaran Pada Bulan Ramadan - Alasan No 3 Sangat WIN!

Kenapa Sheila Rusly Tidak Lakukan Penggambaran Pada Bulan Ramadan - Alasan No 3 Sangat WIN! - Salam/Hi sahabat VHarian, Dalam video/artikel kali ini bertajuk Kenapa Sheila Rusly Tidak Lakukan Penggambaran Pada Bulan Ramadan - Alasan No 3 Sangat WIN!, kami telah menyediakan konten ini dengan baik untuk anda tonton atau baca dan ambil informasi melaluinya. Semoga isi perkongsian Info Hiburan, yang kami kongsikan ini dapat anda fahami. Baiklah, selamat menonton/membaca artikel di bawah. Sekiranya tidak faham, boleh scroll ke bawah untuk terus lihat video/artikel berkenaan.

Tajuk : Kenapa Sheila Rusly Tidak Lakukan Penggambaran Pada Bulan Ramadan - Alasan No 3 Sangat WIN!
Link Artikel/Video : Kenapa Sheila Rusly Tidak Lakukan Penggambaran Pada Bulan Ramadan - Alasan No 3 Sangat WIN!

Baca juga


Kenapa Sheila Rusly Tidak Lakukan Penggambaran Pada Bulan Ramadan - Alasan No 3 Sangat WIN!


Pelakon dan penerbit drama Sheila Rusly mengakui mengambil keputusan untuk tidak menjalani sebarang penggambaran semasa dalam bulan Ramadan.

Menerusi entri di Instagram (IG), Sheila Rusly mengakui tidak mahu dirinya berdepan dengan sebarang masalah yang dilakukan oleh krew-krew produksi.

"Antara sebab kenapa @realjspictures tak shoot bulan Ramadan.

"1) Tak nak bersubahat dengan mereka yang tidak berpuasa.

"2) Emosi terganggu bila tengok orang yang tak ada alasan untuk tidak berpuasa.

"3) Takut terumpat terkeji mereka yang nama Islam tapi sakai makan terang-terang seolah-olah tiada tuhan tanpa menghormati bulan Ramadan," tulisnya.

Rata-rata memuji sikap Sheila dan berharap agar lebih ramai pengarah yang mengambil masa untuk berehat semasa bulan Ramadan.

Mereka juga turut mendoakan agar Sheila Rusly dimurahkan rezeki dan dapat menghasilkan lebih banyak karya yang berkualiti pada masa depan.

Teks Oleh: Rozaimi Zubaidi via Gempak