Armin Pernah Cilikan Kemaluan Anak Ketika Usia 3 Tahun - Ziana Zain Buka Cerita Sebenar

Armin Pernah Cilikan Kemaluan Anak Ketika Usia 3 Tahun - Ziana Zain Buka Cerita Sebenar - Salam/Hi sahabat VHarian, Dalam video/artikel kali ini bertajuk Armin Pernah Cilikan Kemaluan Anak Ketika Usia 3 Tahun - Ziana Zain Buka Cerita Sebenar, kami telah menyediakan konten ini dengan baik untuk anda tonton atau baca dan ambil informasi melaluinya. Semoga isi perkongsian Info Hiburan, Info Semasa, yang kami kongsikan ini dapat anda fahami. Baiklah, selamat menonton/membaca artikel di bawah. Sekiranya tidak faham, boleh scroll ke bawah untuk terus lihat video/artikel berkenaan.

Tajuk : Armin Pernah Cilikan Kemaluan Anak Ketika Usia 3 Tahun - Ziana Zain Buka Cerita Sebenar
Link Artikel/Video : Armin Pernah Cilikan Kemaluan Anak Ketika Usia 3 Tahun - Ziana Zain Buka Cerita Sebenar

Baca juga


Armin Pernah Cilikan Kemaluan Anak Ketika Usia 3 Tahun - Ziana Zain Buka Cerita Sebenar


Selepas hampir dua bulan kes suami pelakon dan penyanyi Ziana Zain iaitu Armin Zaharin didakwa mencederakan anak, Ziana akhirnya membuka mulut menceritakan kisah sebenar yang terjadi dalam rumahtanggnya.

Dalam sebuah sidang media khas, Ziana memberitahu dia tidak dapat menahan sabar dengan sikap suaminya yang kononnya ingin ‘mengajar’ anak sehingga mendatangkan kecederaaan pada anak-anaknya.

Ziana menjelaskan anak-anaknya pernah teruk dipukul oleh Armin sehingga menyebabkan muka anaknya lebam dan lebih parah tangan anaknya itu ‘pecah’ kerana dirotan.

Dengan penuh hiba Ziana memberitahu, anak kembarnya Muhammad Ariel yang ketika itu berusia 3 tahun pernah dicilikan kemaluan dan duburnya oleh Armin.

Bukan itu saja, Ziana mendedahkan suaminya juga pernah mengambil dadah dan kes anak-anaknya dicederakan adalah faktor utama mengapa dia ingin memfailkan perceraian.

Ziana turut mengaku dia sudah tidak tahan dengan sikap Armin yang panas baran dan cukup mengenali siapa Armin sebenarnya selepas tinggal bersama selama 20 tahun.

Sumber RK